Chokladogram, Blommogram, Nallegram & Pocketogram

Chokladogram Att skicka presenter till de som man håller kära, men kanske inte träffar så ofta är väldigt uppskattat. Lagom till alla hjärtans dag, jul eller bara en helt vanlig vardag så är det ett perfekt tillfälle att överraska någon med en fin present. Att få den levererad direkt till dörren gör det hela till en ännu större överraskning för mottagaren som förhoppningsvis blir väldigt glad för din omtanke. Möjligheten att skicka presenter är det väldigt många utnyttjar idag, då det är väldigt enkelt att beställa dessa och man med säkerhet vet att paketet kommer fram direkt till mottagaren utan några större omständigheter.


Blommogram Blommogram innebär helt enkelt att du kan beställa en blomsterbukett via telefon eller Internet och få den levererad till en mottagare som bor nästan vart som helst i Sverige. Du väljer vilken prisnivå buketten ska ligga i och du kan även själv komma med önskemål om speciella blommor. Har du inga sådana önskemål så komponerar butiken själv ihop en fin bukett med blommor som passar bra tillsammans. Du kan även be butiken skicka med ett kort där du själv väljer vad de ska skriva på kortet. Efter Internets uppkomst har antalet liknande tjänster blivit alltmer populärt. Chokladogram, nallegram och pocketogram - det finns mycket att välja bland.


>> Skicka blommor till någon du håller kär

Chokladogram innebär, precis som det låter, att du kan skicka choklad till en vän eller till din älskade. Det finns många olika sorters choklad att välja mellan i olika prisklasser. Mjölkchoklad, vit choklad eller mörk choklad, vilken är favoriten hos din älskade? Eller varför inte testa något annorlunda, kanske lyxpraliner, belgisk choklad, handgjorda italienska chokladpraliner, chokladcigaretter, choklad från Jämtländska Åre eller chokladchips! Till chokladen kan du välja att de skickar med ett kort med din personliga text på eller varför inte låta en personlig bild prägla chokladasken!


>> Visa din kärlek med Chokladbud

Nallegram är en tjänst som låter dig skicka en söt nalle hem till din vän. Detta passar faktiskt bra både för barn och vuxna. Det fungerar både som doppresent, födelsedagspresent till ett barn, eller som en kärleksgåva. Nallarna är vanliga gosedjur, men de har ett budskap. På nallen sitter nämligen en tröja som har en text på sig. Antingen väljer du texten från ett urval av färdiga texter, som ”Jag älskar dig” eller så skriver du din egen text. Självklart finns det även andra nallar man kan skicka och ofta kan man få skicka med ett kort med valfri hälsning på. Framförallt barnen tycker att det är roligt med ett nallegram, de får ju inte så ofta post till sig själv och tänk dig då en alldeles egen present i brevlådan – med en nalle i!


>> Skicka en nalle med Nallebudet


Pocketogram är något för den lästokige. Här kan du skicka en bok till någon som du tror tycker om att läsa. Pocketogram är en perfekt present till någon som är sjuk, en bok är ju ett tidsfördriv och något som räcker lite längre än en blomma eller en chokladkaka. Antingen väljer du bok själv på Internet och Pocketogram skickar boken, tillsammans med en personlig hälsning från dig. Eller så köper du helt enkelt ett presentkort på Pocketogram. Då skickar de presentkortet och en hälsning till din vän och därefter får din vän gå in på nätet och välja just den bok han eller hon vill ha. Sedan kommer boken snabbt hem till honom eller henne.

Paket